Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi, sot e ka ushtruar të drejtën e tij të votës.

Pasi votoi, kryetari i PDSH-së në paraqitje para mediave, bëri thirrje për zgjedhje të qeta dhe demokratike.

“Mendoj se këto duhet të jenë zgjedhje të qeta dhe demokratike. Uroj të fitojë më i miri. Gjithashtu uroj që të largohen pengesat për indentifikim biometrik, në mënyrë që të fitojë më i miri”, tha Menduh Thaçi.

Ndërsa, pas hapjes së vendvotimeve në disa prej tyre janë raportuar parregullsi me aparatet “fingerprint”.