Kandidatja për kryetar të Tetovës, Teuta Arifi ka vizituar sonte klubin futbollistik të femrave “Shkëndija” – Tetovë, ku ka ndarë momentet e kaluara nëpërmjet Facebook.

Vajzat e klubit të futbollit të femrave “Shkëndija” – Tetovë janë margaritari i sportit në qytetin tonë! ⚽️

Këto vajza përplot energji dhe elan garojnë në ligën e parë të futbollit të femrave ne vend dhe në vazhdimësi kanë dëshmuar rezultate dhe suksese fantastike. Shumë nga gocat janë edhe pjesë e përfaqësueses së futbollit të femrave të RMV!

Dua të përshëndes edhe punën e palodhshme të trajnerit Shpëtim Kuçi, i cili bashkë me stafin po bëjnë një punë të përkryer për të promovuar dhe avancuar këtë skuadër të jashtëzakonshme! 🙏

Deri më tani kemi përkrahur dhe mbështetur KFF “Shkëndija”, dhe këtë do të vazhdojmë ta bëjmë edhe në të ardhmen! 💚

Suksese goca! 🤗