Vetëm katër pacientë të hospitalizuar dhe asnjë i vdekur , ky është bilansi i 24 orëve në Tetovë sa i përketë Covid-19 informon TetovaSot.
Autoritetet e Spitalit thanë se situata është normalizuar duke bërë sërish thirrje për kujdes dhe vaksinim.
Nuk ka të prekur nga virusi pacientë që kanë marrë një dozë të vaksinës ndërsa është vetëm një me dy doza përcjellë TetovaSot.
Janë 4 pacientë me oksigjeno terapi dhe pesë ambulantë ditore kurse nuk ka gjithashtu asnjë me respirator.