Në Tetovë procesi i votimit vijon në mënyrë të qetë dhe sipas rregullave. Në këtë qytetet tashmë janë kapërcyer problemet me votimin biometrik. Qytetarët kërkojnë arsim dhe infrastrukturë më të mirë, ndërkaq disa prej tyre u ankuan edhe për problemet që kishin me aparatin për fingerprint.