Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa, sonte në kuadër të fushatës parazgjedhore, programin “Transforimi i Gostivarit” e kanë shpalosur para banorëve të Lagjes së re në Gostivar. Në fajën e tij, kryetari aktual i cili kërkon edhe një mandat për Gostivarin, Arben Taravari u ndal te konferenca për shtyp që sot mbajti BDI para selisë së VMRO-së në Gostivar.


“Të gjithë janë bërë bashkë në Gostivar, por antarët tanë kryelartë shkojnë kërkojnë votë dhe krenohen, nuk kërkojnë votë turpi. Ata kërkojnë votë votë për ekipin që ndërtoi 80 kilometra kanalzim, 60 kilometra ujësjellës dhe 40 kilometra asfaltim. Kërkoni votë sepse e meritojmë, mbaneni tempon që ke i filluar dhe të festojmë me 17 tetor. Dje e mora anketën e fundit ku sërish dolëm dy me një, por mos lejojmë rrerh të dytë, prandaj të angazhohemi në maksimum”, deklaroi Arben Taravari.

Eshte e cuditshme sesi Taravari kërkon vota krenarie kur në koalicion ështe me VMRO-në anti-shqiptare të Gruevskit