Sekretari i ASh-së, Arben Taravari, nuk beson se Alternativa, pas rrethi të dytë të lokaleve do të jetë pjesë e Qeverisë. Thotë se Alternativa do të bëhet pjesë e Qeverisë por me ASH-në dhe partitë tjera.

“Nuk besoj se bëhet se bëhet shumicë e re. Kështu që do të bëhet pjesë e Qeverisë, por së bashku me ne dhe partitë e tjera, por me shumicë të re”, tha Arben Taravari – Sekretar Gjeneral i ASH-së.