Rrugët e Gostivarit që nga mbrëmë janë vërshuar nga uji derisa kryetari aktual i komunës vazhdon të bëj fushatë dhe të sillet sikur nuk ka ndodhur asgjë.


Banorët e Gostivarit thonë se çdoherë ku ka reshje të shiut, qyteti i tyre shëndrohen në një lum të madh i cili bëhet i pakalueshëm.

Në rrjetet sociale qytetarët e Gostivarit thonë se ndihen të zhgënjyer nga puna e kryetarit aktual Taravari pasi që ai dhe ekipi i tij tashmë katër vite kanë neglizhuar këtë qytet.