Nuk ndodh shumë shpesh që të takojmë në një të famshëm në jetën tonë të përditshme.


Por, një ditë prej ditësh, një taksist që po dëgjonte këngën e Mozzik në makinë po voziste artistin.

Në makinë dëgjohet kënga e Mozzik “Madonna”, por ai nuk ia kishte idenë se artisti që krijoi këngën po qëndronte ulur në sediljet mbrapa.

Mozzik publikoi një video ku shkruante, “Nuk pe din taksisti që pi knoj un n’kerr”.

Kujtojmë se së fundmi, Mozzik erdhi në bashkëpunim me Dardan dhe Nimo për këngën “Për ty”.