Disa njerëz nuk kursejnë para në targa të personalizuara për të dalë më tej në turmë, por disa janë vërtet të veçantë.

Faqja e internetit OpenSea shet targa të Kalifornisë që përmbajnë vetëm shkronjat “MM” dhe çmimi i tyre arrin deri në 24.4 milionë dollarë. Nëse shiten, apo nëse dikush i blen, do të bëhen pronarë të tavolinave më të shtrenjta në botë.

Më shumë se 35 milionë automjete janë të regjistruara në Kaliforni dhe secila prej tyre ka targa unike me nga dy deri në shtatë karaktere. Mostrat e Bugatti Chiron dhe LaFerrari janë parë më parë me tabela me vetëm tre karaktere, por ekzemplarët me dy karaktere janë jashtëzakonisht të rrallë në Shtetet e Bashkuara. Përveç kësaj, tabelat me dy personazhe të njëjtë në Kaliforni janë edhe më të rralla.

Pllakat “MM” të Kalifornisë janë një nga vetëm 35 kopjet me dy karaktere në territorin e SHBA. NFTtokon, i cili siguron qasje në të dhënat dixhitale dhe vërteton vërtetësinë e tyre, i shton vlerë tabelave. Kodi QR dhe numri i ID i trokenit NFT printohen me laser në pjesën e pasme të targës.

Këto tabela mund të përdoren nga pronari i ri në çdo veturë. Deri më tani, tavolinat më të shtrenjta të shitura në SHBA janë paguar 676,000 dollarë dhe përmbanin vetëm numrin 11.

Targat më të shtrenjta në botë janë paguar 14.8 milionë dollarë në vitin 2009 në Abu Dhabi dhe janë vetëm numri 1.