Mbështetja e fortë e italianëve për përfaqësuesen e vendit të tyre ka qenë gjithmonë dhe jo vetëm pasi triumfuan në “EURO 2020”.


Për të ndihmuar edhe më shumë të kaltrit e Mancinit, tifozët kanë konfirmuar praninë e tyre në stadium duke bërë që në 2 orë të avullojnë 37 mijë biletat në dispozicion, për duelin e sotëm në “San Siro”.Image