Dje në ora 08.00, personi N.K. (18) nga
Neproshteni i Tetovës në SPB Tetovë ka raportuar se
gjysmë ore pas mesnate në rrugën "Bllagoja Toska"
në Tetovë ka qenë i sulmuar fizikisht nga pesë
persona nga Tetova të moshës 16 deri në 18 vjeç,
shumicën prej të cilëve ai i njihte.
Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar.TS