Mbrëmë vonë në Shkup, Presidenti i Komisionit Rregullator të Energjisë Marko Bislimoski u sulmua fizikisht. Arsyeja e sulmit është procedura për heqjen e licencës së një kompanie që merret me furnizimin me energji elektrike informon TetovaSot


Arianit Xhaferi, djali i ish -zyrtarit të BDI -së Musa Xhaferi dhe pronar i kompanisë së furnizimit me energji elektrike “U Power”, sulmoi fizikisht kryetarin e Komisionit Rregullator të Energjisë Marko Bislimoski të hënën vonë në mbrëmje, raporton Deutsche welle.
Dëshmitarët okularë të ngjarjes thonë se Xhaferi u ul në tryezën ku ishte Bislimoski në një restorant në Shkup dhe pas disa minutash bisedë ai pati një përleshje fizike me të. Arianit Xhaferi së pari kërkoi një shpjegim nga Bislimoski pse Komisioni i Energjisë filloi një procedurë për heqjen e licencës së kompanisë së tij.