Sipas ministrit të Brendshëm, Oliver Spasovski, dita e zgjedhjeve ka kaluar e qetë në një atmosferë të mirë pa parregullsi serioze dhe shqetësime të rendit dhe qetësisë publike.

“I përgëzoj qytetarët dhe institucionet për raundin e parë të zgjedhjeve lokale të zhvilluara në mënyrë të shkëlqyer, siç i ka hije një vendi demokratik,” tha Spasovski.