Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE), miratoi vendimin, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,23 % në raport me vendimin e datës 12.10.2021.AdvertisementsÇmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98, si dhe të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (ЕL-1) rriten për 1,00 den/litër.Nga data 19.10.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:EUROSUPER BS – 95 76,50 (denarë/litër)EUROSUPER BS -98 78,50 (denarë/litër)EURODIZEL BS (D-E V) 68,50 (denarë/litër)