Investuam shumë dashuri në çdo lagje, në çdo kat të qytetit tonë. Përderisa VMRO-DPMNE përmes projektit “Shkupi 2014” investoi mbi 700.000 euro në stiropor, gur dhe bronz, në vetëm 1 kilometër katror në qendër të qytetit, ne investojmë në çdo komunë njejtë. Për ne nuk ka lagje më të rëndësishme dhe më pak të rëndësishme, për ne nuk ka njerëz më shumë të rëndësishëm dhe më pak të rëndësishëm. Secili njeri është[ i rëndësishëm. Secila komunë, secila lagje, secili vendbanim janë njejtë të rëndësishëm, porositi kandidati për kryetar të Qytetit të Shkupit nga LSDM dhe koalicioni, Petre Shilegov.