Shilegov deri tek Shaqiri: U zemëruat sepse nuk u bëtë drejtor i MKC-së.


Të gjithë e dinë që ju vendosët të kandidoheni për kryetar të qytetit të Shkupit, sepse nuk u bëtë drejtor i Qendrës Kulturore për të Rinjë. Kështu i tha kryetari i Shkupit Petre Shilegov kundërkandidatit të tij Beni Shaqiri, i cili, nga ana tjetër, e akuzoi atë si kryetar i keq.

– Kur përmbysëm regjimin, u pajtuam që do të dëgjonim zërin e qytetarëve. Ju duhet të ishit një zgjidhje partiake për pozitën drejtor i Qendrës Kulturore Rinore (MKC-së), por pati një peticion kundër dhe ne dëgjuam zërin e qytetarëve – tha Shilegov në një debat në televizionin Telma.