Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela kohë parë në një deklaratë për media kishte deklaruar se kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami është një emër i ndyrë dhe sinonim i përçarjes ndërmjet shqiptarëve.

“Nuk e di pse duhet dhënë ty ai këtë intervistë me emrat të cilatë ju i përmendni! Ka shumë njerëz të cilët e mendojnë politikën tregti dhe në emër të tregtisë kanë humbur subjektivitetin dhe e kanë dorëzuar tek koncepti “МОЖЕМЕ„, apo ku e di unë ku tjetër”, ka thënë Sela.