Sadi Bexheti vazhdon me videot e tijë në profilin e tij zyrtarë.


Ai flet me shum emocion dhe dashuri për futbollin veçanarisht kur bëhet fjalë për Shkëndijën dhe Renovën.

Ai shton se do të mundësoj kushte të mira për sportin në përgjithsi si element bazë i edukimit.