Buxheti javor për banorët do të varet nga performanca e tyre mbi provën javore.

“Vëllai i Madh” i ka kërkuar konkurentëve që të ndërtojnë një trap dhe nëpërmjet tij të transportojnë ushqime nga njëra anë e pishinës tek ana tjetër e saj.
Mëngjesi i sotëm do të përcaktonte provën e parë të tyre, provë e cila kaloi me sukses.
A do munden ata që të sigurojnë buxhetin maksimal për ditët në vazhdim?