Një vajzë 3-vjeçare i ka shpëtuar një tentative për rrëmbim të hënën në New York.


Një 27-vjeçar, i quajtur Santiago Salcedo, është kapur nga kamerat e sigurisë teksa tërheq dhe merr në krahë të miturën që po shtëiste me gjyshen dhe dy vëllezërit në Bronx. Ngjarja ndodhi në një pikë karburanti.

Për një moment, ai kap trevjeçaren dhe fillon të vrapojë me shpejtësi.

Gruas 65-vjeçare, e cila i ishte vënë në ndjekje 27-vjeçarit, i dolën në ndihmë disa njerëz, të cilët e liruan vajzën nga krahët e Salcedos.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2021/10/12/4732116200621718426/640x360_MP4_4732116200621718426.mp4?_=2