Përkrahje të madhe sonte në Pallaticë i jepet kandidatit nga radhët e BDI-së për komunën e Zhelinës, Dr Fatmir Izairi.

Fatmir Izairi sonte ka mbajt tubim në fshatin Pallaticë, i cili është shoqëruar nga ministri i Financave, Fatmir Besimi, dhe ministri Naser Nuredini si dhe bartësi i listës së kandidatëve për këshilltarë Sheval Sulejmani.

Izairi para banorëve të Pollaticës ka shpalosur programin e blertë 4 vjeçar, duke u premtuar projekte si në ifrastruktutë, arsim, dhe ekonomi.

“Me prezencë na nderuan ministrat Fatmir Besimi (shef i shtabit qendror) dhe Naser Nuredini të cilët e sqaruan mënyrën e financimit të projekteve nga “Agjenda e blertë”.