Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet të publikoj çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata dhe do të zgjasin deri të hënën e ardhshme. Javën e kaluar me vendim të KRRE-së benzina Euro Super BS-95 dhe Euro Super BS-98 u liruan për një denar, ndërsa çmimi i dizelit u shtrenjtua për një denarë.