Nuk të ndalur skandalet dhe ofendimet ndaj shqiptarëve nga krerët e koalicionit ASH-AAA, duke i krahasuar votuesit shqiptar me bretkosa e me kërmilla, shkruan TS.


Pas ofendimit që u bëri shqiptarëve kryetari i Alernativës, Afrim Gashi duke i quajtur votuesit shqiptar “bretkosa”, vjen skandali tjetër nga Skender Rexhepi – Zejdi i cili në tubimin në Çair i krahasoi votuesit shqiptar si “kërmilla”.

Ai para të pranishmeve në Çair mori një shembull përçmues duke i quajtur votuesit shqiptar si kërmilla që lëpihen për lisi.

“Shqiponja kishte flutuar lartë dhe në maje të një lisi më së paku 100 metërsh, habitet kur e takon një kërmill atje, dhe e pyet: Unë erdha duke fluturuar, vallë ti si erdhe? Kërmilli i përgjigjet qet duke e lëpir drurin prej poshtë e deri lartë”, theksoi Zejdi./TS