Kandidati për kryetar të Çairit, Visar Ganiu përmes një postimi njofton se ka marrë mbështetje të fuqishme për raundin e dytë zgjedhor të 31 tetorit, kësaj radhe nga Partia Demokratike e Turqve në Maqedoni-Dega e Shkupit.
‘Po e përsëris me plot krenari se Çairi gjithmonë ka qenë dhe mbetet diversiteti më i bukur etnik dhe kulturor’ –shkruan Ganiu