Moti sot në mëngjes do të jetë i ftohtë, ndërsa gjatë ditës me diell dhe vranësira të vogla deri në mesatare. Do të fryj erë e dobët nga drejtimi jugor.


Temperatura minimale do të jetë në interval prej 0 deri në 9 gradë, ndërsa ajo maksimale do të arrij prej 20 deri në 25 gradë Celsiusë.

Në Shkup moti do të jetë me diel dhe me vranësira të vogla deri në mesatare. Temperatura minimale do të ulet në 5 gradë, ndërsa ajo maksimale do të arrij në 24 gradë Celsiusë