Ish-konkurrenti i Përputhen Atdhe Xharavina ka folur për të ardhmen dhe gruan që dëshiron në të ardhmen.

Atdheu tha se do në krah një vajzë në karrierë, të zonjën e vetes dhe kur të bëhen bashkë të plotësojnë njëri-tjetrin në çdo aspekt.

Jasmina në lidhje me djalin e ish-Guvernatorit të Bankës së Shqipërisë? – …

Gjyshet përdorën ilaçin e vjetër për trajtim diabeti në 6 ditë!
Gazetarja: Si duhet të jetë femra jote ideale Atdhe?

Atdheu: Do të t’a përshkruaj si pamje të jashtme? E dua brune…jo se bëj shaka. Femra ideale për mua duhet të jetë me karrierë. Dua një vajzë që ka dalë, të jetë e shëtitur.

Këtë problem në fakt e kam pasur dhe vazhdoj ta kem edhe sot me shumë shokë të mi, ku më thonë se përse do një femër që të punojë. Po çfarë lidhje ka? Ajo të bëhet e zonja e vetes. Unë nuk dua që nesër pasnesër kur të dal në ndonjë takim, ndonjë drekë apo darkë familjare ose shoqërore dhe atë vajzën që e kam në krah të shoh nëse di të flasë apo jo. Nuk dua një femër që të jetë amvisë me pak fjalë.