Një këngë kundër presidentit amerikan Joe Biden që mban titullin “Let’s Go Brandon” është duke u renditur e para në iTunes. Kënga e reperit Bryson Gray që vë në lojë presidentin mban vendin e parë në chartet muzikore, duke zhvendosur në vendin e dytë edhe këngën më të fundit nga Adele.

“Let’s Go Brandon,” është një këngë që sjell në vëmendje largimin kaotik të amerikanëve dhe aleatëve nga Afganistani si dhe mënyrën sesi është përballuar kriza e koronavirusit dhe këndohet nga Tyson James dhe Chandler Crump.