Nëse hasni në parregullësi, ky është numri pa pagesë ku mund të telefononi

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot do ta ketë të hapur numrin telefonik pa pagesë 0800 555 44 për raportimin e parregullsive të mundshme zgjedhore dhe shkeljeve të së drejtës së votës.

Të gjithë qytetarët e interesuar mund të telefonojnë ose të lënë koment në KSHZ së bashku me kontaktet e tyre për të marrë përgjigje për pyetjen.

Edhe këtë vit sa i përket komunikimit me qytetarët me dëmtim të shikimit, dëgjimit dhe të folurit në ditën e zgjedhjeve, përkatësisht do të jetë aktiv numri i telefonit 076 488 360, ku përmes videove do të mund t’i drejtojnë pyetje KSHZ-së. telefononi dhe merrni përgjigje në gjuhën maqedonase të shenjave.

Faqja e internetit e KSHZ-së www.sec.mk është në dispozicion për të gjithë qytetarët, si dhe faqet e rrjeteve sociale Facebook dhe Twitter dhe kanali YouTube.

Në raundin e dytë të sotëm të zgjedhjeve vendore kanë të drejtë vote 1.353.990 zgjedhës