Ka ndërruar jetë nëna e Drejtorit të Spitalit Klinik të Tetovës, Florin Besimi dhe Ministrit të Financave Fatmir Besimi, raporton TetovaSot.

Lajmin hidhur e ka bërë të ditur familja Besimi, duke njoftuar se falja e xhenazez do të bëhet në shtëpi ndërsa varrimi do të bëhet tek varrezat e qytetit.

“Miq të respektuar, me dhimbje të thellë ju njoftojm se nëna jonë ia dorëzoj shpirtin e saj Krijuesit të Madhnueshëm lutjet tona ia drejtojm Zotit xh.sh. që ta mëshiroj atë.
Njëkohësisht ju informojm se varrimi i nënës tonë do të bëhet pas namazit të xhumasë tek varrezat e qytetit.
Me respekt familja Besimi.” thuhet në njoftimin e familjes Besimi.