Komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet pa pengesa, kryesisht nëpër rrugë të lagështa. Siç njoftojnë nga LAMM intensiteti i trafikut jashtë mjediseve urbane është I matur. Në vendkalimet kufitare, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.