Në komunë e Gostivari kanë votuar 32,51 perqind e qytetarëve deri ora 17.00 informon TetovaSot.

Nga gjithsej 81.083 qytetarë deri në orën 17:00 në Komunën e Gostivari kanë votuar 32,51 për qind e qytetarëve ose 26.335 banorë të qytetit dhe fshatrave.