Kryetari i komunës së Bërvenicës Enver Pajaziti përmes një postimi në Facebook ua garanton banorëve të fshatit Çellopek tê ri një kënd për fëmijë dhe parku për rekreim për të gjithë banorët e komunës.


Pajaziti tha se dikur para disa viteve ky vend ishte deponi dhe tani e shëndruam në park, pra me punë gjithçkaje i dalim në krye.

Kujtojmë se komuna e Bërvenicës ka lulëzuar gjatë mandatit të tij me shumë projekte të mëdha e të realizuara.
Write to Rami Mislimi
Aa