Mbrëmë rreth orës 02:20, në autostradën Tetovë-Shkup, në afërsi të lokalitetit “Karpallëk”, një veturë e tipit “Shkoda” me targa të Shkupit, e drejtuar nga 43-vjeçari F.O. nga Kërçova, ka goditur dhe vrarrë në vend një ari informon Tetovasot.  Nuk ka persona të lënduar në automjet, kurse vendi i aksidentit është inspektuar nga ekipi nga Sektori për Punë të Brendshme Tetovë.Ts