Arben Taravari deklaroi se Ali Ameti ka probleme shëndetësore! Nuk është hera e parë që ai merret me privatësinë e tjetrit. Për më tepër se privatësi, duke qenë neuropsikiatër aludimi i tij se tjetri, kushdo që të jetë ai, se është i sëmurë psikikisht, është tejet e ulët dhe shkel çdo parim bazik të etikës njerëzore dhe profesionale.

Shkruan Latif Mustafa (postuar në faqen e tij në rrjetin social facebook)

Një përceptim i tillë, si projeksion për manipulim publik dhe poshtërsim të tjetrit, në këtë rast të liderit të BDI-së, është strategji e gabuar dhe tej çdo pragu të etikës politike. Unë, kurrë nuk kam parë, që Ali Ahmeti të merret me privatësinë e tjetrit. Mbase kjo e bën atë madhështor.

Kurse Taravari është marrë edhe me Nevzat Bejtën dhe sikur ka një tendencë që oponentët t’i shoh si pacientë klinik. Kujdes se zgjedhjet vijnë e shkojnë. E kemi kuptuar se Taravari po e sakrifikon opozitën në altarin e Gostivarit dhe kjo është krejt në rregull. Por jo edhe njerëzoren, këtë nuk duhet lejuar për asnjë çmim politik!