Kandidati i opozitës shqiptare për Komunën e Tetovës pasi shfrytëzoi të drejtën për votim, ju ka bërë thirje qytetarëve që të dalin sa më masovikisht në votime. Ai është shprehur i bindur se në Tetovë do të vijë ndryshimi, pasi siç ushpreh, këtë e duan vetë qytetarët.

“I përshëndes qytetarët, dalin sa më masovikisht dhe ta votojnë ndryshimin. Është evidente se qytetarët e duan ndeyshimin dhe besoj se ndryshimi do të vijë”, tha Murseli.