Drejtori i NP “Parqe fhe gjelbrime” Shkup dhe njëherit këshilltar në mandatin e ri në qytetin e Shkupit Ardijan Muça ne një status në facebook i është kundërpërgjigjur Zeqirija Ibrahimit të Alternativës në lidhje me drejtorit në nivel të Shkupit. Muça thotë se me një këshilltar në Qytet të Shkupit nuk fitohet drejtoria Parqe dhe gjelbërime, por ska lidhje “ëndërrat me sy qel” janë normale tek ju.

“Humbjen tuaj kastarofale në Qytetin e Shkupit nuk ka nevoj ta mbuloni me mashtrime e premtime të rejshme tek popullata sepse përgjigjen e morrët me 17 tetor: BDI në Shkup fitoi 26.351 vota, ndërsa AA vetëm 11.448 vota. Votuesi qartë tregoi se kujt i beson dhe prej kujt pret punë!
Dhe mos të haroj, po e vërtet Dizhoni e ka drejtorin e Parqeve dhe gjelbërimeve por e ka marr atë para 4 viteve me punë dhe nuk pret ta merr nga VMRO si bakshish (ashtu siç prisni ju).
PRANDAJ REGJISTROJENI THELLË NË KOKË: NP “Parqe dhe gjelbrime” është e Dizhonit dhe do jetë e Dizhonit edhe 4 vite tjera por ama e BDI-së dhe e Ali Ahmetit.
PS: Dizhoni është bastion i BDI-së dhe deri sa unë e miqtë e mi jemi këtu Dizhoni do jetë 100% i Ali Ahmetit-thotë Muça.