Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski ka shpallur fitoren në zgjedhjet lokale, shkruan TS.

“Njerëzit janë të vendosur. Shpresa ka lindur. Për çdo person në Maqedoni. Bashkë për të ardhmen e re. Fitore dhe përgjegjësi e madhe! “Faleminderit njerëz të Maqedonisë!”, ka shkruar ai.