Haraçina është simbol, është flakadan i lirisë por mbi të gjitha Haraçina është amaneti ynë dhe Ridvani është ai qe do e dërgojë amanetin në vend, dhe do e rikthejë shqiponjën ne folenë e vet, kështu ka deklaruar Izet Mexhti në Haraçinë të Shkupit, transmeton TetovaSot.


“Te dielen me 17 tetor, ta rikthejme Haraçinën aty ku e ka vendin, nën udheheqjen e Ridvanit dhe vizionin e liderit Ali Ahmeti!” ka shtuar Mexhiti.