Nënkryetari i BDI-së dhe ish kryetari i Çairit, Izet Mexhiti përmes një postimi në rrjetet siociale ka falenderuar qytetarët ër vetëdijen e lartë të treguar në shfrytëzimin e të drejtës së votës ditën e djeshme, dëshmuan qytetari dhe mundësuan rrumbullakësim të një procesi zgjedhorë fer dhe demokratik edhe përtej problemeve teknike që u paraqitën. ‘Ju jam mirënjohës dhe falenderues pafund.Mbështetja juaj na jep forcën dhe kurajon për të vijuar edhe më fuqishëm dhe edhe më bindshëm për të dhënë edhe goditjen e fundit për mandatin e ri për Çairin me në krye Visar Ganiun’shkruan MexhitiAdvertisementsPostimi i plotëë:Të dashur qytetarë të Çairit,Faleminderit për vetëdijen e lartë të treguar në shfrytëzimin e të drejtës së votës, edhe njëherë dëshmuat për qytetari dhe mundësuat rrumbullaksim të një procesi zgjedhorë fer dhe demokratik edhe përtej problemeve teknike që u paraqitën.Të dashur qytetarë, aktivistë, strukturë e Bashkimit Demokratik për Integrim-Dega Çair,Faleminderit nga zemra, për kontributin dhe besimin e dhënë. Ju jam mirënjohës dhe falenderues pafund.Mbështetja juaj na jep forcën dhe kurajon për të vijuar edhe më fuqishëm dhe edhe më bindshëm për të dhënë edhe goditjen e fundit për mandatin e ri për Çairin me në krye Visar Ganiun.Faleminderit dhe faqebardhë do të takohemi në fitore ABSOLUTE !