Kandidati I Besës për Tearcës, Daut Memishi ka shpalosur prioritetet për këtë fshat. “Tearca është vendbanim tejet i rëndësishëm. Menaxhimi i gabuar dhe projektet e dështuara këtë fshat e kanë lënë të pa zhvilluar. Infrastruktura nuk është në gjendje të mirë, do të rishikojmë projektin për kanalizimin dhe të shohim a po bëhen me standardet Evropiane. Shumë shpejt do të hapim njësinë rajonale për bujqësi dhe kjo fal Ministrit tonë që udhëheqë me këtë ministri. Do të hapim edhe zyrë të agjencionit për punësim, qytetarëve do t’ua lehtësojmë shërbimet e tyre. Me Lëvizjen BESA, ne do ta ndryshojmë #MeKaKrejt Tearcën! #Voto16”, ka shkruar Memishi.