Emisioni i pasdites në TV21 u bë shkas që të mblidhen për kafe edhe kandidatët për kryetar të Tetovës.
Sot, tre prej tyre u ulën bashkë me ekipin e TV21 dhe pinë kafe.
Në një atmsferë shoqëruese, ata folën për problemet e Tetovës.


Të pranishëm ishin kandidati i LSDM-s – Hendi Allezoviq, i Besës – Bilall Kasami dhe i PDSh-së – Sadi Bexheti. Munguan kandidatja e BDI-së, Teuta Arifi dhe i ASh-AAA-së, Vullnet Murseli.

Javën e kaluar për kafe u mblodhën kandidatët për kryetar të Çairit.