Numri i rasteve aktive në Maqedoni është 10.625, ndërsa më së shumti ka në Shkup me 5.076 raste aktive. Në Kumanovë ka 935 raste aktive, në Tetovë 834, në Gostivar 405, në Kërçovë 350, në Veles 339, në Ohër 300 dhe në Prilep 279.


Sipas të dhënave të publikuara dje, ISHP gjatë 24 orëve të fundit kishte regjistruar 386 raste të reja nga 3.791 testime, tetë të vdekur dhe 529 pacientë të shëruar.

Numri i rasteve aktive në Maqedoni është 10.625, ndërsa më së shumti ka në Shkup me 5.076 raste aktive. Në Kumanovë ka 935 raste aktive, në Tetovë 834, në Gostivar 405, në Kërçovë 350, në Veles 339, në Ohër 300 dhe në Prilep 279.

Sipas të dhënave të publikuara dje, ISHP gjatë 24 orëve të fundit kishte regjistruar 386 raste të reja nga 3.791 testime, tetë të vdekur dhe 529 pacientë të shëruar.