Pandemia i ka bërë dëm të jashtëzakonshëm ekonomisë në përgjithësi, e gjithashtu ka dëmtuar rëndë edhe estradën.


Këngëtarët kanë mbajtur shumë më pak dasma, ahengje, mbrëmje muzikore e koncerte për shkak të masave kufizuese.

Megjithatë, disa nuk e kanë ndjerë shumë për shkak të fitimeve paraprake dhe bakshisheve të majme që kanë marrë anë e kënd botës.

Kur jemi tek bakshishet, duket se vazhdon ta mbajë rekordin Meda, i cili vetëm në një mbrëmje i ka marrë bakshish 30 mijë dollar.

Meda, e ka pranuar vetë se diçka e tillë ka ndodhur në një mbrëmje në Australi, mbrëmje kjo e mbajtur për Pavarësinë e Kosovës.