Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Dobrilla Kacarska, sot realizoi takim me delegacionin e misionit vëzhgues të OSBE/ODIHR për zgjedhjet lokale të ardhshme, të kryesuar nga shefja e misionit, Tana De Zulueta.


Në takim, përfaqësuesit e misionit vëzhgues janë njoftuar me kompetencat e Gjykatës Kushtetuese dhe rolin e tij në procesin zgjedhor, kumtuan nga Gjykata Kushtetuese e Republikës së Maqedonisë së Veriut.