Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev në konferencën e sotme për shtyp tha se qeveria është stabile dhe këtë e konfirmuan të gjithë partnerët e koalicionit.

Zaev tha se qytetarët na dërguan kritika, qortime dhe ndëshkime të qarta. Ne e kuptojmë dhe e respektojmë atë zë. Nuk ka më tolerancë për përsëritjen e gabimeve të njëjta. Ai theksoi se partia në pushtet i dëgjon njerëzit dhe nuk i shkel ata.

“Nga e hëna fillojmë me procesin e ripërcaktimit dhe përmirësimit të kanaleve për ndërveprim me qytetarët. LSDM i dëgjon dhe i beson njerëzve. Nga ky moment ne po ndryshojmë për qytetarët. Ne morëm kartonin e verdhë dhe unë jam duke kërkuar një shans për vendin dhe shoqërinë. Unë dua që ne të bashkohemi dhe të bashkohemi, në mënyrë që Shkupi dhe shteti të mos kthehen prapa”, tha Zaev.

Ai tha se ekziston rrezik që vendi të kthehet prapa dhe të futet në një krizë të re.