Rrahja që shpërtheu në kopshtin e ish-gruas së Ibrahim Tatlıses, Derya Tuna, këtë të fundit e vuri përballë me fqinjët e saj. Përleshja u regjistrua nga kamerat e sigurisë ndërsa të dyja palët fajësuan njëra-tjetrën.


Incidenti ndodhi në kopsht rreth orës 00:30 të natës së 26 gushtit. Me sa duket, një grup të rinjsh që vizituan Derya Tuna, një nga fqinjët, Ugur Şen dhe djali i tij, i paralajmëroi ata të largoheshin nga kopshti. Kishte një mosmarrëveshje për këtë.

Incidenti u shndërrua shpejt në një zënkë. Ugur Şen, së bashku me djalin e tij, filluan të rrahën me të rinjtë që pretendoi se i shqetësonte, duke i goditur dhe goditur me shpullë.

Incidenti u regjistrua në kamerat e sigurisë dhe tek tani është publikuar në mediat turke.

Me të marrë lajmin, ekipet e policisë u dërguan në vendngjarje. Mësohej se palët kishin ankesa reciproke kundër njëra-tjetrës.

Ndryshe, prokuroria tashmë ka nis një hetim më të gjerë rreth rastit që ndodhi në Sariyer.