Këshilltari komunal dhe njëherit Kryetari i nëndegës së Alternativës nga f. Hotël, Harun Abazi ka kaluar në radhët e BDI-së. Lajmin e ka bërë të ditur kreu i komunës së Likovës Erkan Arifi.


Advertisements

Postimi i plotë i Arifit:

Sot edhe zyrtarisht në përkrahje të Kryetarit të Komunës së Likovës, z. Erkan Arifi, kaloi edhe këshilltari komunal dhe njëherit Kryetari i nëndegës së Alternativës nga f. Hotël, z.Harun Abazi, i cili gjithmon ka qen konstruktiv gjatë seancave dhe mbështetës i madh i projekteve të realizuara për të mirën e përgjithshme.
– BDI-ja gjithmonë është e hapur për kuadro të reja të profesionalizuara, pasi i lartëpërmenduri është Magjistër i Marrëdhënieve ndërkombëtare për studime europiane, d.m.th se familja jonë do të fuqizohet edhe më shumë .