Raundi i dytë i zgedhjeve lokale për shqiptarët është shumë e më shumë i rëndësishëm, e veçanërisht për Kërçovën.

Uskana sërish do të jetë në vëmendje, sepse atë nuk duhet të lejojmë që të shkojë në duar të dikujt tjetër, raporton TetovaSot.

Ajo është, ka qenë dhe do të mbetet e shqiptarve, thonë banorët e Kërçovës.

Por a duhet që partitë politike shqiptare të bëhen bashkë për të fituar një qytet kaq të rëndësishëm si Kërçova?

Në videon e mëposhtme të shohim se si përgjigjen qytetarët e Kërçovës: