Kandidati për Kryetar komune nga radhët e BDI dhe Iniciativës qytetare Gostivari që dua, sot përmes një konference për media ka premtuar se në qendrën e Gostivarit nuk do të ketë kazino.


“Vota juaj për mua si kryetar komune dhe për BDI është një votë kundër Kazinove në qendër të qytetit dhe për një Gostivar modern, të sigurt dhe të pastër”, përfundoi Bejta.

Bejta tha që edhe pse ishte premtuar në vitin 2017 se do të hiqen kazinotë nga qendra e qytetit – asnjë nuk është mbyllur që atëherë, shumë të reja janë hapur.

Ne, tha Bejta, “po jetojmë në një shoqëri të lirë dhe secili mbi 18 vjeç do të vendosë vetë nëse dëshiron të luajë në një kazino apo jo – por si shoqëri nuk duhet të lejojmë që qyteti ynë të ketë kazino në çdo cep, pasi ato janë pranë shkollave tona dhe tërheqin brezit tonë të ri të hynë brenda”.