Kryetari i Lëvizjes BESA, njëherit kandidat për komunën e Tetovës Bilall Kasami sot ka vizituar Tregun e Gjelbërt ku ka dëgjuar hallet e shitësve. Sipas Kasamit, zgjidhje e vetme për Tregun e Gjelbërt në Tetovë është parkingu ndërtokësor si rrjedhojë e tollovisë dhe kaosit që bëhet aty.
Përndryshe Kasami për këtë pjesë ka parashikuar në programin e tij edhe zhvillimin e zonave ekonomike ku qytetarët do të mund t’i absorbojnë produktet e tyre bujqësore.